Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra lange tweede dag van jubilerend Pinkpop

Geplaatst opzondag 9 juni 2019 - 8:55

Pinkpop duurt zondag op de tweede dag uitzonderlijk lang. Voor de afsluiter Armin van Buuren heeft het jubilerend festival toestemming gekregen van de gemeente Landgraaf om door te gaan tot 1:30 uur.

Daar hebben we een speciale vergunning voor gekregen, wel zou de gemeente voor deze toestemming 20.000 euro hebben gerekend. Het is niet eerder gebeurd dat een act tot zo laat optreedt, dus dat is wel bijzonder, zegt Mr. Pinkpop Jan Smeets.

Van Halen-zanger
Armin van Buuren neemt voor zijn Pinkpopshow een aantal gasten mee, onder wie Van Halen-zanger David Lee Roth en Bonnie McKee van het nummer Lonely For You en Sam Martin van het nummer Wild Wild Son. Volgens verschillende aan De Limburger staat ook Marco Borsato op het podium met Armin.

Rapper Boef
Andere headliners op de Pinkpopzondag zijn Lenny Kravitz en The Cure. Krezip staat zondag voor de zesde keer op Pinkpop. Ook Miles Kane, Mark Ronson, Barns Courtney, The Kooks en Jack Savoretti komen op de tweede festivaldag naar Landgraaf, net als rapper Boef. Voor Boef kwam een plek vrij op Stage 4, omdat de Britse zangeres Izzu Bizu had afgezegd.

Davina Michelle
Tijdens de eerste dag van Pinkpop zaterdag, zat de sfeer er al goed in. Zangeres Davina Michelle liet aan L1 weten het 'fucking vet' te hebben gevonden om op te treden op Pinkpop. "Het was echt supervet, het was nog meer dan ik had verwacht", aldus de zangeres.

Meer Pinkpop
Wil je meer Pinkpop in beeld zien? Hou dan ook onze accounts op Instagram en Facebook in de gaten en breng ook een bezoekje aan L1.nl/Pinkpop!

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen