Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra controles op overlastgevende jeugd bij bejaardenhuis

Geplaatst opdinsdag 4 december 2018 - 6:32

De gemeente Weert en de politie gaan de komende tijd extra controleren op hangjeugd bij woonzorgcentrum Nedermazehof.

De bewoners van het verzorgingshuis aan Maastrichtstraat in de Weerter wijk Groenewoud hebben last van hangjeugd, zo schrijft de politie op Facebook.

Hangplek
De gemeente en de politie roepen de jongeren daarom op om de omgeving van de Nedermazehof niet meer als hangplek te gebruiken. 'Zullen we er gezamenlijk voor zorgen dat mensen hier rustig kunnen wonen?', schrijft de politie.

Waarschuwing
De komende tijd wordt er dus extra gecontroleerd in de buurt. Jeugdigen die de waarschuwing toch aan hun laars lappen, krijgen een proces-verbaal.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen