Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra cameratoezicht kermis Weert

Geplaatst opmaandag 12 september 2016 - 12:32

Vanwege de verwachte drukte op de kermis in Weert worden extra camera's geplaatst. Dat hebben burgemeester Jos Heijmans en de politie besloten.

Omwonenden zijn inmiddels per brief op de hoogte gesteld van het extra cameratoezicht. Met de camera's heeft de politie live toezicht op het kermisterrein en omliggende straten.

Mobiele camera's
Er worden drie mobiele camera's geplaatst, namelijk in de Langstraat, op de markt en in de Hegstraat. Op de Oelemarkt hangt al enkele jaren een mobiele camera die ook tijdens de kermis wordt gebruikt.

Oogje in het zeil
De camera's houden tijdens het kermisweekend op zaterdag 24 september en zondag 25 september vanaf 15:00 uur een oogje in het zeil.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Burgemeester Jos Heijmans: 'We staan op scherp'
Terrorismeverdachten verbleven op vakantiepark Weert
Burgemeester: 'Aanslag was niet gericht op Weert'
Proef geslaagd: Meer toezicht tijdens Weerter kermis
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen