Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra aandacht voor veiligheid Schotse vrouwenvoetbalploeg

Geplaatst opdonderdag 13 juli 2017 - 17:24

De Schotse vrouwenvoetbalploeg, die op dit moment in Baarlo verblijft, is geschrokken van het nieuws dat IS haar aanhangers heeft opgeroepen om toe te slaan rondom het duel van de Schotten tegen Engeland.

Die wedstrijd wordt komende woensdag in Utrecht gespeeld tijdens het EK voetbal voor vrouwen. Uit voorzorg is ook de beveiliging bij het hotel in Baarlo opgeschroefd.

Alert zijn
Bang zijn de Schotten niet, maar wel geschrokken. "De wedstrijden aflassen lijkt me overdreven. We moeten gewoon alert zijn", reageert de Schotse bondscoach Anna Signeul. "Maar ik ga er vanuit dat de politie en de UEFA ervoor zorgen dat we veilig onze wedstrijden kunnen afwerken. Helaas hoort dit blijkbaar bij de huidige tijdgeest." De van oorsprong Zweedse trainster bevestigt dat er ook extra veiligheidsmaatregelen zijn genomen bij het hotel, maar welke dat zijn wordt niet bekendgemaakt.

Veld opgeknapt
De Schotten verblijven op dit moment bij Chateau De Raay in Baarlo en trainen op de naastgelegen sportvelden van VV Baarlo. En dat heeft de amateurvereniging in ieder geval een spiksplinternieuw hoofdveld opgeleverd. De Schotten keurden het veld enkele weken geleden nog af. En daarop werd een speciale onderhoudsspecialist ingevlogen die de mat compleet vernieuwde. En dus trainen de Schotse dames nu op één van de beste grasmatten van Limburg.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Oranjefan teleurgesteld
EK voetbal uitgesteld tot volgend jaar
grasmat heythuysen EK
Limburgs EK-gras op weg naar Frankrijk
Schotse voetbaldames op trainingskamp in Limburg
Venlose Oranje-engel vleugellam
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen