Overslaan en naar de inhoud gaan

Expositie 'Limburg Foto 2016' start vrijdag

Geplaatst opdonderdag 20 oktober 2016 - 10:19

Gedeputeerde Ger Koopmans opent vrijdagavond om 20:00 uur in het gebouw van Media Groep Limburg (MGL) de tentoonstelling 'Limburg Foto 2016'.

Er zijn ongeveer honderd foto's en negen fotoseries te zien van Limburgse vrijetijdsfotografen. Op de openingsavond worden prijzen uitgereikt voor de beste inzendingen.

Prijzen
Limburg Foto is een tweejaarlijkse manifestatie van de Fotobond afdeling Limburg. Tijdens de tentoonstelling, die duurt tot en met 30 oktober, zijn er ook lezingen van topfotografen en besprekingen van portfolio's.

Bezoektijden
De Media Groep Limburg is gevestigd aan Mercator 3 in Sittard. De tentoonstelling is gratis te zien tijdens kantooruren en op 22, 23, 29 en 30 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP-326965278
Johannes Vermeer Prijs voor Rineke Dijkstra
ANP
Johannes Vermeer Prijs uitgereikt aan Rineke Dijkstra
Uitgever De Limburger voortaan Mediahuis Limburg
Media Groep Limburg glazenwassers vast (12 sep 2019)
Glazenwassers op grote hoogte vast in Sittard
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen