Overslaan en naar de inhoud gaan

Expo over anderhalvemetersamenleving in MECC

Geplaatst opdinsdag 7 juli 2020 - 17:42

De eerste vakbeurs die sinds de uitbraak van het coronavirus wordt gehouden in het MECC, is toepasselijk de 'Anderhalve meter Expo.'

Doel van de nationale expo in augustus is te laten zien dat het mogelijk is een vakbeurs te organiseren in de anderhalvemetersamenleving.

'Met elkaar, voor elkaar'
Het thema van de tweedaagse beurs is 'met elkaar, voor elkaar'. Exposanten uit verschillende branches kunnen hun idee├źn om met de anderhalvemetersamenleving om te gaan, delen met anderen die door de coronamaatregelen geraakt worden. Ook zijn er sprekers te gast.

Oplossingen
Organisatoren Buro 10 en Brandt & Fernhout willen laten zien dat het mogelijk is een beurs te organiseren in overeenstemming met de coronaregels. De organisatie en de betrokken partners hebben als doel om 'branche-overschrijdende oplossingen met elkaar te delen en ondernemend Nederland verder te brengen'.

De beurs voor onder meer ondernemers, ambtenaren, horeca en de retail- en recreatiesector vindt plaats op 26 en 27 augustus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen