Overslaan en naar de inhoud gaan

Expo over anderhalvemetersamenleving in MECC

Geplaatst opdinsdag 7 juli 2020 - 17:42

De eerste vakbeurs die sinds de uitbraak van het coronavirus wordt gehouden in het MECC, is toepasselijk de 'Anderhalve meter Expo.'

Doel van de nationale expo in augustus is te laten zien dat het mogelijk is een vakbeurs te organiseren in de anderhalvemetersamenleving.

'Met elkaar, voor elkaar'
Het thema van de tweedaagse beurs is 'met elkaar, voor elkaar'. Exposanten uit verschillende branches kunnen hun ideeën om met de anderhalvemetersamenleving om te gaan, delen met anderen die door de coronamaatregelen geraakt worden. Ook zijn er sprekers te gast.

Oplossingen
Organisatoren Buro 10 en Brandt & Fernhout willen laten zien dat het mogelijk is een beurs te organiseren in overeenstemming met de coronaregels. De organisatie en de betrokken partners hebben als doel om 'branche-overschrijdende oplossingen met elkaar te delen en ondernemend Nederland verder te brengen'.

De beurs voor onder meer ondernemers, ambtenaren, horeca en de retail- en recreatiesector vindt plaats op 26 en 27 augustus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen