Overslaan en naar de inhoud gaan

Expo over anderhalvemetersamenleving afgelast

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 9:23

De eerste vakbeurs die sinds de uitbraak van het coronavirus in het MECC gehouden zou worden, gaat niet door. Het thema van de beurs was heel toepasselijk de anderhalvemetersamenleving.

Doel van de nationale 'Anderhalve meter Expo' was te laten zien dat het mogelijk is een vakbeurs te organiseren in de anderhalvemetersamenleving.

Lees ook: Expo over anderhalvemetersamenleving in MECC

Geen veilige beurs
Gezien de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus heeft de organisatie besloten de beurs niet door te laten gaan. Reden is dat door het coronavirus 'geen veilige en volwaardige vakbeurs over dit onderwerp georganiseerd kan worden'.

Omgaan met de anderhalve meter
De beurs voor onder meer ondernemers, ambtenaren, horeca en de retail- en recreatiesector had plaats moeten vinden op 26 en 27 augustus. Daar konden exposanten uit verschillende branches hun ideeën om met de anderhalvemetersamenleving om te gaan, delen met anderen die door de coronamaatregelen geraakt worden.

Digitaal kunnen mensen alsnog kennis maken met deelnemers.

Coronamaatregelen
Premier Mark Rutte maakte donderdagavond nieuwe maatregelen bekend naar aanleiding van de alarmerende toename van het aantal coronabesmettingen in ons land.

Lees ook: Kabinet: nieuwe en aangescherpte maatregelen tegen corona

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen