Overslaan en naar de inhoud gaan

Expo over anderhalvemetersamenleving afgelast

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 9:23

De eerste vakbeurs die sinds de uitbraak van het coronavirus in het MECC gehouden zou worden, gaat niet door. Het thema van de beurs was heel toepasselijk de anderhalvemetersamenleving.

Doel van de nationale 'Anderhalve meter Expo' was te laten zien dat het mogelijk is een vakbeurs te organiseren in de anderhalvemetersamenleving.

Lees ook: Expo over anderhalvemetersamenleving in MECC

Geen veilige beurs
Gezien de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus heeft de organisatie besloten de beurs niet door te laten gaan. Reden is dat door het coronavirus 'geen veilige en volwaardige vakbeurs over dit onderwerp georganiseerd kan worden'.

Omgaan met de anderhalve meter
De beurs voor onder meer ondernemers, ambtenaren, horeca en de retail- en recreatiesector had plaats moeten vinden op 26 en 27 augustus. Daar konden exposanten uit verschillende branches hun ideeën om met de anderhalvemetersamenleving om te gaan, delen met anderen die door de coronamaatregelen geraakt worden.

Digitaal kunnen mensen alsnog kennis maken met deelnemers.

Coronamaatregelen
Premier Mark Rutte maakte donderdagavond nieuwe maatregelen bekend naar aanleiding van de alarmerende toename van het aantal coronabesmettingen in ons land.

Lees ook: Kabinet: nieuwe en aangescherpte maatregelen tegen corona

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen