Overslaan en naar de inhoud gaan

Explosievendienst rukt uit voor 'seksbom'

Geplaatst opzondag 24 maart 2019 - 8:59

Een explosievenexpert van de politie is zaterdag uitgerukt naar aanleiding van een melding over een explosief in Beesel.

De melder had in een natuurgebied een ovaal object zien uitsteken dat er zeer verdacht uitzag.

Seksspeeltje
Op de plaats van bestemming trof de explosievenexpert echter geen bom aan, maar de verpakking van glijmiddel van een bekende condoom- en seksspeeltjesfabrikant. Het kan verkeren, zeg maar.

Compliment
De politie kon achteraf wel lachen om de uitglijder en prees de melder niettemin voor het doorgeven van de verdachte situatie. Veiligheid gaan tenslotte boven alles.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen