Overslaan en naar de inhoud gaan

Explosievendienst opgeroepen na opmerkelijke vondst woning

Geplaatst opzaterdag 2 juni 2018 - 17:58

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is zaterdagmiddag opgeroepen na een vondst van een granaat in een woning in Blerick.

Personen waren bezig de woning aan de Alexander van Parmastraat op te ruimen toen zij plots op het voorwerp stuitte.

Granaat
Volgens een woordvoerster van de politie zou het gaan om de woning van een verzamelaar van voorwerpen die met de Tweede Wereldoorlog te maken hebben. Toen de personen de granaat aantroffen, besloten zij de politie te bellen, waarna de EOD werd opgeroepen om naar het huis te gaan. Zij wisten de granaat veilig mee te nemen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen