Overslaan en naar de inhoud gaan

Explosievendienst naar Weert voor realistische nepgranaten

Geplaatst opmaandag 19 augustus 2019 - 18:21

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft maandag in Weert airsoftmunitie onschadelijk gemaakt.

Dat meldt nieuwsblog Weertdegekste.

Net echt
De nauwelijks van echt te onderscheiden munitie werd ontdekt in de bosrijke omgeving van de Geuzendijk. De politie kwam de airsoftmunitie, waaronder granaten, op het spoor na een melding over een verdachte situatie.

Achtergelaten
De melding betrof een auto die was achtergelaten op de Geuzendijk. Eenmaal ter plaatse ontdekte de politie de airsoftspullen en schakelde de EOD in. De munitie is in beslag genomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen