Overslaan en naar de inhoud gaan

Explosiegevaar wooncomplex Geleen geweken

Geplaatst opzaterdag 10 juli 2021 - 12:58

Bewoners van een wooncomplex aan de Eberhardstraat in Geleen kunnen hun huis weer in nadat een man dreigde zijn huis op te blazen.

De politie heeft de verwarde man opgepakt en zocht naar explosieven in zijn woning. Die werden niet gevonden.

Arrestatie
De eerste meldingen over de verwarde man kwamen net na het middaguur bij de meldkamer binnen. Vanwege de dreiging schaalde de politie het incident op en werd een deel van het wooncomplex ontruimd. De hulpdiensten rukten vervolgens massaal uit. Zo kwamen er meerdere politie- en brandweerwagens en een ambulance ter plaatse. Met de arrestatie van de man kreeg de politie de situatie onder controle.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen