Overslaan en naar de inhoud gaan

Explosief en vuurwapen aangetroffen in auto in Geleen

Geplaatst opwoensdag 5 augustus 2020 - 20:54

In een auto in Geleen heeft de politie dinsdagmiddag een explosief en een vuurwapen aangetroffen. Dat meldt de politie woensdagavond.

De bestuurder van het voertuig is aangehouden.

Melding
De politie kreeg dinsdagmiddag een melding dat er mogelijk een vuurwapen in een auto zou liggen. De chauffeur van het voertuig is vervolgens staande gehouden op de Geleenbeeklaan. In de auto trof de politiepatrouille inderdaad het vuurwapen aan. Daarnaast bleek er ook een explosief in de auto aanwezig. Het voertuig is onderzocht door de Forensische Opsporing (FO) en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD). Het vuurwapen en het explosief zijn in beslag genomen en de bestuurder is aangehouden.

Onderzoek
De man wordt verdacht van overtreding van de wet wapens en munitie. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen