Overslaan en naar de inhoud gaan

Explosief en vuurwapen aangetroffen in auto in Geleen

Geplaatst opwoensdag 5 augustus 2020 - 20:54

In een auto in Geleen heeft de politie dinsdagmiddag een explosief en een vuurwapen aangetroffen. Dat meldt de politie woensdagavond.

De bestuurder van het voertuig is aangehouden.

Melding
De politie kreeg dinsdagmiddag een melding dat er mogelijk een vuurwapen in een auto zou liggen. De chauffeur van het voertuig is vervolgens staande gehouden op de Geleenbeeklaan. In de auto trof de politiepatrouille inderdaad het vuurwapen aan. Daarnaast bleek er ook een explosief in de auto aanwezig. Het voertuig is onderzocht door de Forensische Opsporing (FO) en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD). Het vuurwapen en het explosief zijn in beslag genomen en de bestuurder is aangehouden.

Onderzoek
De man wordt verdacht van overtreding van de wet wapens en munitie. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen