Overslaan en naar de inhoud gaan

Explosief afgegeven bij politiebureau Heerlen, EOD onderweg

Geplaatst opwoensdag 13 mei 2020 - 21:39

Een deel van het politiebureau in het centrum van Heerlen en een deel van de Stationsstraat zijn woensdagavond afgezet. De reden is een bij het politiebureau afgegeven explosief.

Om wat voor explosief het gaat, is niet duidelijk. Een volgens de politie behulpzame burger had het gevonden en wilde het rond 20:30 uur binnen afgeven. Agenten wisten dat te voorkomen. Het ligt nu buiten, voor het politiebureau.

EOD onderweg
Het explosief is bekeken door een expert van de politie en daarop is besloten de Explosieven Opruimingsdienst van Defensie (EOD) in te schakelen. Die is nu onderweg.

Waar het voorwerp is gevonden, is niet bekend.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen