30 maanden cel voor ontploffing flat Venlo

De rechtbank heeft Abdelhafid A. (1953) veroordeeld tot 30 maanden cel vanwege het teweegbrengen van een ontploffing in zijn flat in de Gulikstraat in Venlo.

Vier jaar cel en tbs geëist voor ontploffing flat Venlo

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vier jaar cel en tbs met voorwaarden geëist tegen de veroorzaker van de ontploffing op 14 juni vorig jaar in Venlo.

Ontploffing Venlo: verdachte wil spijt betuigen aan buren

De 62-jarige man die in juni een ontploffing in zijn appartement in Venlo veroorzaakte, wil per brief spijt betuigen aan de omwonenden.

'Ontploffing Venlose flat waarschijnlijk zelfmoordpoging'

De 62-jarige bewoner A. van een flat in de Venlose Guluukstraat wilde in juni hoogstwaarschijnlijk zelfmoord plegen toen hij bewust zijn flat met gas liet volstromen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV