Overslaan en naar de inhoud gaan

Explosie in garage bij rijtjeswoning in Weert

Geplaatst opzondag 15 november 2020 - 23:10

In de garage bij een woning aan de Houtzaagmolen in Weert is zondagavond een explosie geweest.

Dat gebeurde even na 22:30 uur.

Ontzet
Voor zover bekend is daar niemand bij gewond geraakt. Bij de explosie raakte de garagepoort ontzet en werden er allerlei spullen naar buiten geblazen.

Onderzoek
Volgens een correspondent ter plaatse is het nog onduidelijk wat de ontploffing heeft veroorzaakt. Het team Brandonderzoek, met daarin specialisten van de brandweer en rechercheurs van de politie, gaat de oorzaak onderzoeken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen