Overslaan en naar de inhoud gaan

Exploitant Geulpoort vertrekt na amper halfjaar

Geplaatst opdonderdag 22 december 2016 - 6:31

Het horecagedeelte van de Geulpoort in Valkenburg staat na amper een halfjaar alweer leeg. Exploitant Concepts & More heeft zijn bedrijfsvoering moeten staken.

Concepts & More laat een aanzienlijke betalingsachterstand achter.

Zakelijk en persoonlijk drama
Volgens waarnemend burgemeester Martin Eurlings van Valkenburg aan de Geul ligt daaraan een ‘persoonlijk en zakelijk drama’ ten grondslag. De van oorsprong Maastrichtse exploitant opende de deuren van de Geulpoort op Hemelvaartsdag, afgelopen 5 mei. Begin december is de huurovereenkomst met de gemeente, op initiatief van de exploitant, alweer beëindigd.

Zoektocht
De gemeente is naarstig op zoek naar een nieuwe exploitant van de nieuwe toeristische attractie. Volgens verantwoordelijk wethouder Jan Vermeer zijn er gesprekken gaande met een aantal geïnteresseerden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Uitgaansgeweld in Valkenburg is incident'
Valkenburg: Hurks aansprakelijk voor mislopen inkomsten
Torenspitsen op Geulpoort in Valkenburg
Valkenhorstkliniek in Valkenburg is failliet
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen