Overslaan en naar de inhoud gaan

Exploderende banden zorgen voor vuurwolk bij autobrand

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 10:00

Een autobrand in de Lareshof in de Maastrichtse wijk Daalhof heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor een vuurwolk gezorgd.

Dat laten getuigen weten aan L1. De vuurwolk werd veroorzaakt door exploderende autobanden.

Dicht bij de gevel
Rond 1.00 uur vloog een bestelbusje die op de oprit van een woning stond geparkeerd, in brand. Omdat de auto erg dicht bij de gevel stond, was er volgens de brandweer een risico dat het vuur over kon slaan.

L1

Tweede auto
Dat gebeurde uiteindelijk niet. Wel raakte een tweede auto, die in de buurt van de bestelbus op straat stond geparkeerd, zwaar beschadigd door het vuur. Volgens een woordvoerder van de brandweer was het vuur binnen een kwartier onder controle.

Het is nog niet bekend of het om brandstichting gaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen