Overslaan en naar de inhoud gaan

Experts onderzoeken gedrag docent Toneelacademie

Geplaatst opvrijdag 23 februari 2018 - 7:47

Er wordt een extern onderzoek ingesteld naar 'ongewenst gedrag' door een leraar van Toneelacademie Maastricht.

Een woordvoerder van Zuyd Hogeschool laat De Limburger weten dat het bureau Bezemer Kuiper & Schubad zich over de zaak gaat buigen. Zij omschrijven zichzelf als 'specialist en marktleider in de aanpak van ongewenste omgangsvormen'.

Lees ook: 'Ongewenst gedrag': leraar Toneelacademie op non-actief

Non-actief
In november werd de man op non-actief gezet door de Toneelacademie, nadat er signalen van leerlingen kwamen dat hij zich had misdragen tijdens een les. De academie deed vervolgens een oproep aan leerlingen en medewerkers die ook vervelende ervaringen met de man hebben gehad. Daarop kwamen er nog een aantal meldingen binnen, al wilde een woordvoerder destijds geen getal noemen.

Extern onderzoek
Inmiddels heeft de ombudsman van Zuyd Hogeschool zijn onderzoek afgerond. Zijn bevindingen heeft hij met het Rotterdamse Bezemer Kuiper & Schubad gedeeld, dat dit meeneemt in het externe onderzoek. Zolang de specialisten bezig zijn, doet Zuyd Hogeschool geen uitspraken over de uitkomst. Wanneer alle bevindingen op tafel liggen, kon de school ook niet aangeven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen