Overslaan en naar de inhoud gaan

Excuses OCI voor overlast brand Chemelot-terrein

Geplaatst opdonderdag 1 oktober 2015 - 12:44

Het bedrijf OCI Nitrogen heeft excuses aangeboden voor de overlast van de brand op het Chemelot-terrein in Geleen woensdag.

Een woordvoerder benadrukte wel dat de veiligheidsinstructies goed hebben gewerkt en dat er geen gevaar is geweest voor de omgeving. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Ook over de schade kan OCI Nitrogen nog niets zeggen.

Rook en stank
De brand op het Chemelot-terrein brak woensdagochtend uit in de kelder van een kunstmestfabriek toen daar onderhoudswerkzaamheden plaatsvonden. Werknemers moesten het terrein verlaten. De omgeving had te maken met veel rook en stank, maar er werden geen gevaarlijke stoffen aangetroffen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Problemen ammoniakfabriek: weken fakkelen bij Chemelot
Ook stoom en overlast na brand Chemelot
Asbest vrijgekomen bij brand Chemelot
Brand in ammoniakfabriek op Chemelot-terrein in Geleen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen