Overslaan en naar de inhoud gaan

Excuses OCI voor overlast brand Chemelot-terrein

Geplaatst opdonderdag 1 oktober 2015 - 12:44

Het bedrijf OCI Nitrogen heeft excuses aangeboden voor de overlast van de brand op het Chemelot-terrein in Geleen woensdag.

Een woordvoerder benadrukte wel dat de veiligheidsinstructies goed hebben gewerkt en dat er geen gevaar is geweest voor de omgeving. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Ook over de schade kan OCI Nitrogen nog niets zeggen.

Rook en stank
De brand op het Chemelot-terrein brak woensdagochtend uit in de kelder van een kunstmestfabriek toen daar onderhoudswerkzaamheden plaatsvonden. Werknemers moesten het terrein verlaten. De omgeving had te maken met veel rook en stank, maar er werden geen gevaarlijke stoffen aangetroffen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Problemen ammoniakfabriek: weken fakkelen bij Chemelot
Ook stoom en overlast na brand Chemelot
Asbest vrijgekomen bij brand Chemelot
Brand in ammoniakfabriek op Chemelot-terrein in Geleen
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen