Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Examenterugblik: 'Eindexamen is net als een wedstrijd'

Geplaatst opvrijdag 22 mei 2015 - 16:19

Tijdens de eindexamens verschijnt twee keer per week een terugblik van een bekende Limburger op zijn of haar eindexamens. In aflevering 4: wielrenster Sabrina Stultiens vanuit het zonnige Italië.

Sabrina Stultiens verblijft momenteel in Italië vanwege een trainingsstage. Ze moet even tellen als haar wordt gevraagd wanneer ze eindexamen deed. Het is tenslotte alweer een poos geleden. "het was 2009 of 2010. Rond die periode werd ik ook prof."

Zelfde als met fietsen
De Meijelse had naar eigen zeggen geen stress tijdens de examens. "Het is net als met fietsen. Als je goed voorbereid bent, begin je zelfverzekerd aan een wedstrijd, of in dit geval aan een toets."

Van het padje
Stultiens slaagde zonder problemen. "Ik heb het er toen wel even van genomen. Flink gefeest. Maar je moet weten, ik drink bijna nooit vanwege mijn sport. dus als ik dan één wijntje drink, ben ik meteen van het padje. Mijn lichaam kan dat niet aan."

Tip
De wielrenster heeft nog wel een tip voor alle studenten die de laatste examenweek in gaan. "Zorg dat je goed bent voorbereid. Dan hoef je je geen zorgen te maken."

Lees hier alles over de eindexamens

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Stultiens eindigt in achterhoede Women's WorldTour Londen
Sabrina Stultiens uit Meijel wint opnieuw
Griep velt Sabrina Stultiens één dag voor WK
Stultiens uit Meijel vijftiende bij WK in Tsjechië
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen