Overslaan en naar de inhoud gaan

Ex-MVV'er Tobiasen als trainer terug in De Geusselt

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 22:22

Ole Tobiasen, oud-speler van MVV, keert vrijdag terug in De Geusselt, maar dan als trainer van Almere City die de tegenstander van MVV is.

Tobiasen neemt sinds deze week de honneurs waar van de ontslagen coach Michele Santoni.

Te kritisch
In het laatste seizoen van de Deense verdediger bij de Maastrichtenaren werd hij als aanvoerder aan de kant gezet door de trainer, omdat hij te kritisch was. Daarnaast kreeg Tobiasen de in het vooruitzicht gestelde baan van technisch directeur bij MVV niet omdat de club kampte met grote financiƫle problemen.

Pesten
De terugkeer naar Maastricht is voor de Deense international dan ook wel bijzonder. Vooral omdat zijn schoonfamilie zeker op de tribune zal zitten. "Ik hoop dan ook dat we de drie punten mee naar huis nemen zodat ik ze kan pesten", zo liet Tobiasen weten tegenover Almere City club tv.

Homogeen team
Toch beseft de oud-voetballer dat dat niet vanzelfsprekend is, want volgens hem hebben de Maastrichtenaren met Joeri Schroijen, Jordy Croux en Anthony van den Hurk een van de beste voorhoedes van de eerste divisie. "Een heel homogeen team, dus dat wordt een hele lastige."

Zware kluif
MVV kan met een vrijwel fitte selectie beginnen aan het thuisduel tegen Almere City. Alleen Pieter Nys en Joshua Holtby ontbreken in de selectie van trainer Ron Elsen. En daar is Elsen blij mee want hij denkt aan de tegenstander een zware kluif te hebben.

Het duel in De Geusselt tussen MVV en Almere City is vrijdag vanaf 20:00 uur live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen