Overslaan en naar de inhoud gaan

Ex-MVV'er Gunst hoopt in derbyweek op contract bij Roda JC

Geplaatst opzondag 5 januari 2020 - 20:54

Maxime Gunst hoopt dat zijn proefperiode bij Roda JC uitmondt in een verbintenis bij de club uit Kerkrade.

De Belg speelde zondag met de Kerkradenaren mee in het oefenduel met KVC Westerlo.

Nieuwe impuls
De Belgische linksback trainde de afgelopen weken al mee bij de Koempelclub en hoopt nu op een verdere samenwerking. Daarmee kan hij zijn loopbaan een nieuwe impuls geven, nadat in november zijn contract bij MVV werd ontbonden.

Video: L1

Derby
De komende dagen hoopt Gunst meer duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. Mocht het deze week nog tot een akkoord komen, dan lonkt voor Gunst een opmerkelijk weerzien: in de Zuid-Limburgse derby is MVV immers op zondag 12 januari de eerstvolgende tegenstander van de Kerkradenaren.

Lees ook: Roda JC begint jaar goed met oefenzege

Eenvoudig
Roda JC won zondag eenvoudig van Westerlo. Het werd 4-0 voor de formatie van Jean-Paul de Jong. Goals van Jordy Croux, tweemaal Roland Alberg én Ivan Prtajin beslechtten het duel in Roda's voordeel.

Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen