Overslaan en naar de inhoud gaan

Ex-MVV-trainer Jonker hoofdcoach bij Wolfsburg

Geplaatst opmaandag 27 februari 2017 - 13:28

Andries Jonker moet VfL Wolfsburg voor degradatie gaan behoeden.

Hij is door de Bundesligaclub aangesteld als vervanger van de zondag ontslagen coach Valérien Ismaël. Voor Jonker betekent het een terugkeer naar de club waar hij van 2012 tot 2014 assistent-trainer was.

Veertiende
Jonker, die een contract tekent tot medio 2018, moet nu als derde coach dit seizoen Wolfsburg in de Bundesliga zien te houden. De ploeg met daarin de Nederlandse voetballers Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer staat veertiende met 22 punten, maar heeft slechts twee punten meer dan nummer zestien HSV.

Jonker werkte van 2004 tot 2006 bij MVV Maastricht en heeft nog steeds een warme band met de Limburgse club.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Ex-MVV-trainer Jonker ontslagen bij Wolfsburg
VVV stelt presentatie Arsenal-talent uit
MVV wil tijdstip thuiswedstrijden niet veranderen
MVV zoekt killersinstinct tegen FC Oss
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen