Overslaan en naar de inhoud gaan

Ex-man vermoorde Marleen Rutten blijft op vrije voeten

Geplaatst opvrijdag 18 december 2015 - 20:39

De ex-man van de vermoorde Marleen Rutten uit Kerkrade blijft voorlopig op vrije voeten.

Eind november werd Guus J. (61) na twee weken voorarrest vrijgelaten omdat er volgens de rechtbank te weinig bewijs is om hem vast te houden.

Verworpen
Het Openbaar Ministerie tekende beroep aan tegen die beslissing, maar dat is verworpen door het gerechtshof in Den Bosch.
"Via de juridische weg bestaan er nu geen mogelijkheden meer om dat besluit aan te vechten", laat een woordvoerder van het OM weten.

Op 8 november werd het levenloze lichaam van de 62-jarige Rutten gevonden, in haar appartement in de Kerkraadse Ursulinenhof.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dochter Rütten: "Mijn vader heeft haar niet vermoord"
Ex-man van Marleen Rütten veroordeeld voor moord
Achttien jaar cel geëist voor moord op Marleen Rütten
Moord steekpartij Kerkrade Reagan Perez
'Doodgestoken Reagan Perez in de val gelokt'
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen