Overslaan en naar de inhoud gaan

Ex-man Kerkraadse Marleen Rutten langer vast

Geplaatst opdinsdag 17 november 2015 - 21:05

Het voorarrest van Guus J. (61) is met twee weken verlengd. Dat laat het Openbaar Ministerie weten aan Dagblad de Limburger/Limburgs Dagblad.

De man uit Kerkrade wordt verdacht van de moord op zijn ex-vrouw Marleen Rutten. Het echtpaar was al meer dan een jaar uit elkaar, maar was nog niet officieel gescheiden.

Doodsoorzaak
Omdat de man in beperkingen zit, mag het Openbaar Ministerie geen verdere mededelingen doen over de zaak. De doodsoorzaak blijft daardoor voorlopig onbekend. Het lichaam van Rutten is op 8 november gevonden in haar woning in de Ursulinenhof in Kerkrade. Vijf dagen later is ex-man Guus J. opgepakt.

Lees ook: Man van vermoorde vrouw uit Kerkrade opgepakt

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man van vermoorde vrouw uit Kerkrade opgepakt
Marleen Rutten
Mysterieuze dood van vrouw uit Kerkrade lijkt op moord
Nieuwe ontwikkeling in moordzaak Kerkrade
Marleen Rutten
Ex-man van Marleen Rutten is vrijgelaten
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen