Overslaan en naar de inhoud gaan

Ex-directeur Steinerbos wil van geheimhouding af

Geplaatst opzaterdag 25 april 2015 - 7:37

De ex-directeur van Steinerbos heeft de gemeente Stein aangeboden de geheimhouding rond zijn afscheid op te heffen.

Roy Kepser is hier voorstander van om allerlei speculaties rond zijn vroegtijdige vertrek bij het recreatiepark, per 1 maart jongstleden, te stoppen.

Brief
Dit schrijft hij in een brief die de burgemeester en alle raadsfracties donderdag kort voor de raadsvergadering hebben ontvangen. De oppositie had een interpellatiedebat over de breuk tussen Kepser en het college aangekondigd.

Enige aandeelhouder
B en W vertegenwoordigen de gemeente als enige aandeelhouder in het overleg met de directeur. Hun verstandhouding liep in de loop van 2014, goed een jaar na de verzelfstandiging van het park, schipbreuk. Nog steeds is onduidelijk waardoor.

Meningsverschillen
Politieke partij SB denkt dat meningsverschillen over Kepsers bedrijfsvoering en langetermijnvisie hem de kop hebben gekost. Dit zou betekenen dat in de praktijk nog steeds geen recht wordt gedaan aan het raadsbesluit de politieke bemoeienis met Steinerbos sterk te beperken.

Geheimhouding
De ex-directeur wil er niets over zeggen, verwijzend naar de afspraak over geheimhouding met het college. De oppositie vindt dit stilzwijgen ongepast, aangezien de gemeente jaarlijks bijna 1 miljoen euro bijdraagt aan het exploitatietekort. Dat de raad vele vragen over de kwestie heeft is voor Kepser ook aanleiding de geheimhouding op te willen heffen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Openheid over vertrek Steinerbos-directeur Roy Kepser
Stein schorst de baas van het Steinerbos
Directeur Steinerbos in Stein weg, reden blijft geheim
Nog enkel vragen over Steinerbos
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen