Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Evy Kuijpers sprint naar overwinning in Drielandenomloop

Geplaatst opzondag 1 mei 2016 - 17:14

Evy Kuijpers uit Lierop heeft de Drielandenomloop voor dames gewonnen.

De 21-jarige renster van Jan van Arckel was in Bocholtz na 98 km de snelste in de sprint.

De Huls
De beklimming van de Huls in Simpelveld bleek voor heel wat vrouwen al in het begin van de wedstrijd een zware opgave, want na de eerste ronde was het peloton al behoorlijk uitgedund.

Sprint
Minke van Dongen ging in de finale op avontuur, maar haar ontsnapping hield geen stand. Een groepje van vier rensters probeerde het toen, maar bleef ook niet uit de greep van het peloton. Een groep van 24 rensters moest uiteindelijk in de sprint uitmaken wie met de bloemen naar huis zou gaan.

Na winnares Evy Kuijpers kwam Rixt Meijerals tweede over de meet. Karlijn Swinkels werd derde.

Bij de mannen won Jetse Bol.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen