Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV zonder trainer Van Dessel nieuwe seizoen in

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 17:50

EVV moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Kevin van Dessel heeft de clubleiding deze week ingelicht dat hij verkast naar KRC Genk.

Bij de Belgische topclub wordt Van Dessel coach van het beloftenteam. Ook assistent-coach Pascal Boer vertrekt bij EVV.

Hoofdtrainer
Van Dessel, die als speler jarenlang een vaste waarde was op het middenveld van Roda JC en ook voor VVV-Venlo speelde, was sinds 2011 aan EVV verbonden. Na een aantal jaren als speler, teammanager en assistent-trainer was hij sinds het afgelopen seizoen de hoofdtrainer van de Echtenaren.

Zoektocht
Met 39 punten uit 34 duels werd EVV onder Van Dessel dertiende in de Derde Divisie Zondag. De club is gestart met haar zoektocht naar een opvolger. Dinsdag begint de club met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen