Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV wint thuis van Groene Ster

Geplaatst opzaterdag 1 februari 2020 - 21:51

In de 3e divisie van het (amateur)voetbal heeft EVV de derby tegen Groene Ster gewonnen. Het werd 2-1 door twee doelpunten in de 1e helft voor de thuisploeg en een late tegentreffer.

Op Sportpark In de Bandert in Echt opende de thuisclub na een kwartier de score via Bryan Simons. Nog voor het rustsignaal werd het 2-0 door Rick Geenen. Beide keren sloeg EVV toe na een hoekschop.

Best Limburgs
Het duurde tot de 82e minuut voordat de gasten uit Heerlerheide iets terug deden. De aansluitingstreffer kwam er via een kopbal van Chefrino Eind. En die leidde een spannende slotfase in. Maar daarin werd niet meer gescoord en mag EVV zich, in ieder geval voor nu, de beste Limburgse club noemen.

Dylan Zwartjes speelde zaterdagavond zijn 200e officiële wedstrijd voor Groene Ster

Eerder dit seizoen troffen d e beide Limburgse clubs elkaar in Heerlerheide. Op sportpark Pronsebroek eindigde de derby toen in remise, 1-1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen