Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV wint thuis van Groene Ster

Geplaatst opzaterdag 1 februari 2020 - 21:51

In de 3e divisie van het (amateur)voetbal heeft EVV de derby tegen Groene Ster gewonnen. Het werd 2-1 door twee doelpunten in de 1e helft voor de thuisploeg en een late tegentreffer.

Op Sportpark In de Bandert in Echt opende de thuisclub na een kwartier de score via Bryan Simons. Nog voor het rustsignaal werd het 2-0 door Rick Geenen. Beide keren sloeg EVV toe na een hoekschop.

Best Limburgs
Het duurde tot de 82e minuut voordat de gasten uit Heerlerheide iets terug deden. De aansluitingstreffer kwam er via een kopbal van Chefrino Eind. En die leidde een spannende slotfase in. Maar daarin werd niet meer gescoord en mag EVV zich, in ieder geval voor nu, de beste Limburgse club noemen.

Dylan Zwartjes speelde zaterdagavond zijn 200e officiële wedstrijd voor Groene Ster

Eerder dit seizoen troffen d e beide Limburgse clubs elkaar in Heerlerheide. Op sportpark Pronsebroek eindigde de derby toen in remise, 1-1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen