Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV wint met vroege treffer in Rosmalen

Geplaatst opzondag 7 oktober 2018 - 12:11

EVV heeft zaterdag in de derde divisie met 0-1 gewonnen van OJC Rosmalen. Het doelpunt viel al in de achtste minuut.

EVV heeft nu zeven competitiewedstrijden gespeeld en staat met 11 punten zesde in de rangschikking.

Eerste kans
De
Echtenaren kregen in Rosmalen de eerste kans van de wedstrijd en wisten die direct te benutten. Jeffrey Rijkers bracht na een fraaie actie de bal goed voor het Brabantse doel, waarna Bob Vankan de bal hard inkopte.

Kansen
Na ruim een half uur kwam de aanvoerder van de thuisclub oog in oog met de EVV-doelman, maar die belette hem te scoren. Ook EVV kreeg voor rust nog wat kansen, maar doelpunten bleven uit.

Van de lijn
Ook na rust zorgde EVV voor gevaar, maar Demen Roumen wist na een solo de bal niet in het doel van Rosmalen te werken. De thuisploeg probeerde het met lange hoge ballen, maar die vormden geen probleem voor de Echtenaren. Een kwartier voor tijd trof Jordi Beelen met een afstandsschot de paal en in de rebound haalde Rosmalen de bal van de lijn.

De Brabanders kregen in de wedstrijd zeven keer geel en beƫindigden de wedstrijd met tien spelers na de tweede gele kaart voor Melvin van Gestel.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen