Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV verslaat tiental van Rosmalen

Geplaatst opzaterdag 19 november 2016 - 21:08

EVV heeft zaterdagavond in eigen huis het duel tegen OJC Rosmalen met 1-0 gewonnen.

De gasten begon nochtans sterker en zeker de eerste twintig minuten had EVV het lastig met Rosmalen. Daarna kwam de ploeg uit Echt beter in het spel en ging het duel lange tijd gelijk op. Grote kansen waren er daarbij nauwelijks.

Winnende treffer
Pas toen Rosmalen twintig minuten voor tijd met tien man kwam te staan, rook EVV bloed. Het resulteerde een kwartier voor tijd in de enige treffer. Uit een voorzet van Shaquille Simmons was het Rick Geenen die de 1-0 aantekende.

In het vervolg kon EVV het mannetje meer niet uitspelen en was het Rosmalen dat op jacht ging naar de gelijkmaker. Uiteindelijk kwam die er niet waardoor EVV op de ranglijst nu evenveel punten heeft als OJC Rosmalen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

EVV met tien man onderuit bij OFC
KNVB overweegt herinvoering tweede divisie
EVV Echt lijdt kansloze nederlaag
Ahmed Ammi naar EVV
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen