Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV verliest oefenwedstrijd van Helmond Sport

Geplaatst opwoensdag 5 augustus 2020 - 22:32

EVV heeft woensdagavond met ruime cijfers de oefenwedstrijd tegen Helmond Sport verloren.

Op Sportpark In De Bandert in Echt ging de derde divisionist met 2-5 onderuit.

Vroege achterstand
EVV kwam al vroeg op achterstand tegen de ploeg uit de Eerste Divisie. Na vier minuten kon Duijvesteijn de bal binnenkoppen. Een halfuur later verdubbelde de Brabanders de voorsprong door een eigen doelpunt van Renst van Hien. Kort daarna werd het 0-3 via Van Keilegom. Vijf minuten voor rust wist EVV iets terug te doen via Piereij.

Tien minuten na rust wist Helmond Sport het verschil weer snel uit te breiden. Juul Respen scoorde in twee minuten tijd de 1-4 en 1-5. Stijn Keulen scoorde daarna nog de 2-5 namens de thuisploeg, waarmee de eindstand werd bereikt.

Derde oefenwedstrijd
Het was voor EVV de derde oefenwedstrijd in aanloop naar de start van de competitie. Eerder verloor de ploeg uit Echt met 0-2 van VVV-Venlo en wist het met 2-1 te winnen van Roda JC onder 21.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen