Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV speelt gelijk in Beverwijk

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 17:12

EVV Echt heeft aan de competitiewedstrijd tegen RKVV DEM in de derde divisie een punt overgehouden. Het team van coach René Eijer speelde in Beverwijk met 1-1 gelijk.

EVV kreeg halverwege de eerste helft een dot van een kans, maar de bal ging naast het Beverwijkse doel. Vijf minuten voor rust kreeg de thuisploeg een penalty die door Tim uit den Bogaard verzilverd werd.

Bovenliggende ploeg
Zes minuten na de hervatting kwam EVV gelijk toen Bob Vankan de bal uit een vrije trap in het Beverwijkse doel werkte. Na dat doelpunt was EVV de bovenliggende ploeg. De Echtenaren kwamen in de slotfase goed weg toen de scheidsrechter niet ingreep bij een sliding en doelman Michel Vercruijssen de promovendus belette uit een vrije trap alsnog de overwinning te pakken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen