Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV met tien man onderuit bij OFC

Geplaatst opzondag 25 september 2016 - 17:29

EVV heeft zondagmiddag de uitwedstrijd bij OFC verloren.

In Oostzaan werd het 2-0.

Boogbal
Het was Rachid el Yaghmouri die de thuisploeg op voorsprong zette: hij verschalkte de keeper van EVV met een boogbal. De bezoekers uit Echt creëerden na die tegentreffer wat kansjes, maar werden niet echt gevaarlijk.

Rood
​EVV'er Julien Clout moest na verloop van tijd het veld ruimen nadat hij een doorgebroken speler had neergehaald. De vrije trap die daaruit volgde spatte uiteen op de lat. Maar de gifbeker voor EVV was op dat moment nog niet leeg: niet veel later kreeg OFC nog een strafschop. Adnan Barakat zag zijn inzet gestopt worden door de doelman van EVV, maar maakte er even later alsnog 2-0 van.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen