Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV handhaaft zich in derde divisie

Geplaatst opzondag 26 mei 2019 - 17:24

EVV speelt ook volgend seizoen in de 3e divisie. De voetbalclub uit Echt won zondagmiddag op eigen veld met 3-0 van UNA.

EVV had de drie punten nodig anders moest het klassenbehoud afdwingen via de nacompetitie.

Afhankelijk
Het was bovendien afhankelijk van het resultaat van naaste concurrent
JVC Cuijk. Dat had één punt meer dan EVV en ging op bezoek bij OJC Rosmalen. Rosmalen had op haar beurt nog één punt nodig om rechtstreekse degradatie te voorkomen. OJC slaagde in die opdracht want het versloeg Cuijk met 5-0.

Doelstelling
In Echt opende Bob Vankan de score. Even later maakte Rick Geenen er vanaf elf meter 2-0 van. En met die voorsprong ging de ploeg van trainer
Tini Ruijs de rust in. In de 70e minuut werd het duel beslist toen Lugman Bezzat er 3-0 van maakte.

Geenen zag zijn tweede strafschop van de middag gestopt door de UNA-doelman maar dat veranderde niets aan de uitkomst, EVV slaagt in de doelstelling: klassenbehoud is een feit.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen