Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

EVV handhaaft zich in derde divisie

Geplaatst opzondag 26 mei 2019 - 17:24

EVV speelt ook volgend seizoen in de 3e divisie. De voetbalclub uit Echt won zondagmiddag op eigen veld met 3-0 van UNA.

EVV had de drie punten nodig anders moest het klassenbehoud afdwingen via de nacompetitie.

Afhankelijk
Het was bovendien afhankelijk van het resultaat van naaste concurrent
JVC Cuijk. Dat had één punt meer dan EVV en ging op bezoek bij OJC Rosmalen. Rosmalen had op haar beurt nog één punt nodig om rechtstreekse degradatie te voorkomen. OJC slaagde in die opdracht want het versloeg Cuijk met 5-0.

Doelstelling
In Echt opende Bob Vankan de score. Even later maakte Rick Geenen er vanaf elf meter 2-0 van. En met die voorsprong ging de ploeg van trainer
Tini Ruijs de rust in. In de 70e minuut werd het duel beslist toen Lugman Bezzat er 3-0 van maakte.

Geenen zag zijn tweede strafschop van de middag gestopt door de UNA-doelman maar dat veranderde niets aan de uitkomst, EVV slaagt in de doelstelling: klassenbehoud is een feit.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen