Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV Echt en Groene Ster Heerlen bekeren verder

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 21:04

EVV Echt heeft de eerste kwalificatieronde van de strijd om de KNVB-beker glansrijk doorstaan.

Het team van coach René Eijer moest het zaterdag in Overijssel opnemen tegen tweedeklasser Vroomshoopse Boys en won met 4-0. Bij rust stond de derdedivisionist uit Echt met 1-0 voor.

Groene Ster uit Heerlen, dat dit jaar in de derdedivisie debuteert, kreeg Winsum op bezoek. Het Heerlense team stond bij rust met 2-0 voor en trakteerde de Groningers in de tweede helft nog op drie doelpunten: 5-0. Ook Wittenhorst en Minor kwamen in de eerste kwalificatieronde in actie, maar werden uitgeschakeld.

Minor moest het in Harderwijk opnemen tegen VVOG en verloor met 3-0. Wittenhorst speelde uit tegen Barendrecht. De club uit de tweededivisie scoorde zes treffers, Wittenhorst kreeg de bal niet in het doel en moest met een 6-0 nederlaag huiswaarts keren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen