Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV Echt en Groene Ster Heerlen bekeren verder

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 21:04

EVV Echt heeft de eerste kwalificatieronde van de strijd om de KNVB-beker glansrijk doorstaan.

Het team van coach René Eijer moest het zaterdag in Overijssel opnemen tegen tweedeklasser Vroomshoopse Boys en won met 4-0. Bij rust stond de derdedivisionist uit Echt met 1-0 voor.

Groene Ster uit Heerlen, dat dit jaar in de derdedivisie debuteert, kreeg Winsum op bezoek. Het Heerlense team stond bij rust met 2-0 voor en trakteerde de Groningers in de tweede helft nog op drie doelpunten: 5-0. Ook Wittenhorst en Minor kwamen in de eerste kwalificatieronde in actie, maar werden uitgeschakeld.

Minor moest het in Harderwijk opnemen tegen VVOG en verloor met 3-0. Wittenhorst speelde uit tegen Barendrecht. De club uit de tweededivisie scoorde zes treffers, Wittenhorst kreeg de bal niet in het doel en moest met een 6-0 nederlaag huiswaarts keren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen