Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV Echt en Groene Ster Heerlen bekeren verder

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 21:04

EVV Echt heeft de eerste kwalificatieronde van de strijd om de KNVB-beker glansrijk doorstaan.

Het team van coach René Eijer moest het zaterdag in Overijssel opnemen tegen tweedeklasser Vroomshoopse Boys en won met 4-0. Bij rust stond de derdedivisionist uit Echt met 1-0 voor.

Groene Ster uit Heerlen, dat dit jaar in de derdedivisie debuteert, kreeg Winsum op bezoek. Het Heerlense team stond bij rust met 2-0 voor en trakteerde de Groningers in de tweede helft nog op drie doelpunten: 5-0. Ook Wittenhorst en Minor kwamen in de eerste kwalificatieronde in actie, maar werden uitgeschakeld.

Minor moest het in Harderwijk opnemen tegen VVOG en verloor met 3-0. Wittenhorst speelde uit tegen Barendrecht. De club uit de tweededivisie scoorde zes treffers, Wittenhorst kreeg de bal niet in het doel en moest met een 6-0 nederlaag huiswaarts keren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen