Overslaan en naar de inhoud gaan

EVV Echt en Groene Ster Heerlen bekeren verder

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 21:04

EVV Echt heeft de eerste kwalificatieronde van de strijd om de KNVB-beker glansrijk doorstaan.

Het team van coach René Eijer moest het zaterdag in Overijssel opnemen tegen tweedeklasser Vroomshoopse Boys en won met 4-0. Bij rust stond de derdedivisionist uit Echt met 1-0 voor.

Groene Ster uit Heerlen, dat dit jaar in de derdedivisie debuteert, kreeg Winsum op bezoek. Het Heerlense team stond bij rust met 2-0 voor en trakteerde de Groningers in de tweede helft nog op drie doelpunten: 5-0. Ook Wittenhorst en Minor kwamen in de eerste kwalificatieronde in actie, maar werden uitgeschakeld.

Minor moest het in Harderwijk opnemen tegen VVOG en verloor met 3-0. Wittenhorst speelde uit tegen Barendrecht. De club uit de tweededivisie scoorde zes treffers, Wittenhorst kreeg de bal niet in het doel en moest met een 6-0 nederlaag huiswaarts keren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen