Overslaan en naar de inhoud gaan

Evert Linthorst definitief naar Emiraten

Geplaatst opmaandag 1 februari 2021 - 17:03

VVV-speler Evert Linthorst is rond met Al Ittihad Kalba Sports Club in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij tekent een contract voor tweeënhalf jaar.

Dat meldt VVV-Venlo op de clubsite.

Evert Linthorst speelde in totaal 52 officiële wedstrijden in het shirt van VVV-Venlo. Hij scoorde daarin zeven goals. Onlangs scoorde hij dit seizoen nog tegen AZ en FC Twente.

'Jong oet de stad'
Op de website van VVV wordt er met een emotioneel betoog afscheid genomen van de middenvelder. "Evert, bedankt voor alles wat je hebt betekent voor ‘ozze club’! Heel veel succes in de Verenigde Arabische Emiraten. Evertje, Échte Venlonaer, Gedaon, Gegreujd, Gelierd, Wedergekiëerd. Evert, jong oet de stad, weg van Venlo, gaelzwart blood, rasechte VVV'er, onversaagd, heldemood. Veur Altied eine Venlonaer!", valt er te lezen.

Aanbod
"Een aanbod dat hij niet kan weigeren", zo noemde Evert Linthorst eerder de keuze om onmiddellijk de overstap te maken naar de Golfregio. Al Ittihad Kalba Sports Club uit het Sjarjah Emiraat staat op dit moment op de achtste plek in de VAE Arabian Gulf League.

Hans de Koning
Trainer Hans de Koning ging afgelopen weekend al voor de camera van L1 in op het naderende vertrek van Linthorst. Hij vond het jammer dat hij de talentvolle voetballer kwijtraakt, maar begrijpt de keuze. "Als hij zich er goed bij voelt, moet hij dat gewoon doen. Financieel is het een geweldige stap. En hij kan altijd weer terugkomen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen