Overslaan en naar de inhoud gaan

Evenementenhal MECC wil AutoRAI naar Maastricht halen

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2016 - 18:05

Evenementenhal MECC in Maastricht denkt serieus na over een doorstart van de AutoRAI.

Het MECC is daarover in gesprek met verschillende importeurs, vertelt beursmanager Erik Panis tegen radiozender BNR.

Afgeblazen
De tweejaarlijkse autobeurs werd in april van 2015 voor het laatst gehouden. De editie van 2017 is afgeblazen omdat er volgens de organisatie te weinig animo bestond bij de deelnemende importeurs.

Ruimte
Mocht de autobeurs naar Maastricht komen, dan zal die er niet hetzelfde uitzien als in Amsterdam. "Als we zoiets willen doen, dan zullen we toch voor een niche moeten gaan", zegt Panis. "Dan kunnen we niet voor een brede autobeurs gaan. Daar hebben we de ruimte niet voor."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen