Overslaan en naar de inhoud gaan

Evenaart Chantal Janzen Yvon Jaspers?

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 7:21

Chantal Janzen kan woensdagavond tijdens het Televizier-Ring Gala op gelijke hoogte komen met Yvon Jaspers.

Daar moet de Tegelse televisiester wel haar concurrenten Eva Jinek en Floortje Dessing voor verslaan in de categorie Beste Tv-presentatrice.

Televizier-Ster
In die categorie heeft de Brabantse Boer Zoekt Vrouw-presentatrice vijf keer de Zilveren Televizier-Ster in de wacht gesleept tijdens het jaarlijkse AVROTROS-feestje en Janzen ‘pas’ vier keer, net als Wendy van Dijk. Van Dijk en Jaspers zijn dit jaar niet genomineerd voor een Beste Presentatrice-Ster.

Lees ook: Chantal Janzen genomineerd voor twee Televizier-Sterren

Luizenmoeder
De Limburgse kan nog een Televizier-Ster winnen, maar dan in de categorie Beste Tv-acteur/actrice voor haar rol in de comedy Kees & Co. Bij dat onderdeel strijdt Janzen tegen de actrices Elise Schaap (Familie Kruys) en Ilse Warringa (Juf Ank in De Luizenmoeder).

Het Televizier-Ring Gala vindt voor de 54e keer plaats.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen