Overslaan en naar de inhoud gaan

Evenaart Chantal Janzen Yvon Jaspers?

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 7:21

Chantal Janzen kan woensdagavond tijdens het Televizier-Ring Gala op gelijke hoogte komen met Yvon Jaspers.

Daar moet de Tegelse televisiester wel haar concurrenten Eva Jinek en Floortje Dessing voor verslaan in de categorie Beste Tv-presentatrice.

Televizier-Ster
In die categorie heeft de Brabantse Boer Zoekt Vrouw-presentatrice vijf keer de Zilveren Televizier-Ster in de wacht gesleept tijdens het jaarlijkse AVROTROS-feestje en Janzen ‘pas’ vier keer, net als Wendy van Dijk. Van Dijk en Jaspers zijn dit jaar niet genomineerd voor een Beste Presentatrice-Ster.

Lees ook: Chantal Janzen genomineerd voor twee Televizier-Sterren

Luizenmoeder
De Limburgse kan nog een Televizier-Ster winnen, maar dan in de categorie Beste Tv-acteur/actrice voor haar rol in de comedy Kees & Co. Bij dat onderdeel strijdt Janzen tegen de actrices Elise Schaap (Familie Kruys) en Ilse Warringa (Juf Ank in De Luizenmoeder).

Het Televizier-Ring Gala vindt voor de 54e keer plaats.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen