Overslaan en naar de inhoud gaan

Evenaart Chantal Janzen Yvon Jaspers?

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 7:21

Chantal Janzen kan woensdagavond tijdens het Televizier-Ring Gala op gelijke hoogte komen met Yvon Jaspers.

Daar moet de Tegelse televisiester wel haar concurrenten Eva Jinek en Floortje Dessing voor verslaan in de categorie Beste Tv-presentatrice.

Televizier-Ster
In die categorie heeft de Brabantse Boer Zoekt Vrouw-presentatrice vijf keer de Zilveren Televizier-Ster in de wacht gesleept tijdens het jaarlijkse AVROTROS-feestje en Janzen ‘pas’ vier keer, net als Wendy van Dijk. Van Dijk en Jaspers zijn dit jaar niet genomineerd voor een Beste Presentatrice-Ster.

Lees ook: Chantal Janzen genomineerd voor twee Televizier-Sterren

Luizenmoeder
De Limburgse kan nog een Televizier-Ster winnen, maar dan in de categorie Beste Tv-acteur/actrice voor haar rol in de comedy Kees & Co. Bij dat onderdeel strijdt Janzen tegen de actrices Elise Schaap (Familie Kruys) en Ilse Warringa (Juf Ank in De Luizenmoeder).

Het Televizier-Ring Gala vindt voor de 54e keer plaats.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen