Overslaan en naar de inhoud gaan

Even doorbijten: komende week weer zomerse temperaturen

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 15:15

We zijn al een aantal keren dit jaar verwend met stralend zomers weer, maar daar is de laatste dagen weinig van te merken nu het voor veel mensen ook echt vakantie is.

In de loop van de komende week stijgen de temperaturen.

Veel bewolking
Zondag voelt het met bewolking en zo'n 20 á 21 graden nog fris aan. Maandag is er ook veel bewolking en wordt het 18 tot 20 graden. Vanaf dinsdag wordt het tijdens zonnige perioden zo'n 23 graden, maar zijn er ook veel wolkenvelden.

Droogte
Vanaf woensdag kan Limburg de temperaturen van 25 graden of hoger aantikken. Er is later in de week kans op enkele buien, maar dat lijkt mee te vallen. De droogte houdt aan, volgens Meteo Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen