Overslaan en naar de inhoud gaan

Europees bekeravontuur voorbij voor HandbaL Venlo

Geplaatst opzaterdag 15 januari 2022 - 20:02

De vrouwen van Cabooter HandbaL Venlo zijn er niet in geslaagd de kwartfinale van de EHF European Cup te bereiken. Zij verloren in Arandjelovac ook de tweede wedstrijd in de achtste finale van ZRK Bekament Bokovicka Banja. De Servische vrouwen wonnen met 27-24

Het duurde een vijftal minuten voor de vrouwen van Bekament BB de score openden en met 2-0 voor kwamen. Sharon Grummel verkleinde de achterstand tot 2-1, maar daarna liep de thuisploeg door de treffers van Tamara Kosic uit tot 8-4.

Servische doelvrouw sta-in-de-weg
HandbaL Venlo kreeg scoringskansen, maar Marija Simic verdedigde haar doel met verve en bleek een sta-in-de-weg voor het vrouwen van coach Robin Gielen. Halverwege de wedstrijd stonden de Venlose handbalsters met 15-9 achteren leek het pleit al beslecht.

Spanning terug in de wedstrijd
Bekament Bokovicka Banja vergrootte direct na de hervatting de voorsprong tot zeven doelpunten. HandbaL Venlo gaf zich echter niet gewonnen en vocht terug. In het laatste deel van het duel kwamen de Venlose vrouwen op gelijke hoogte (22-22) en was de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd. Bekament BB kwam weer op voorsprong, maar de Venlose vrouwen maakten na een time out opnieuw gelijk.

Zenuwen
In de slotfase bleken de Servische vrouwen over de beste zenuwen te beschikken en sloegen opnieuw een gat van drie treffers. Dat verschil wist HandbaL Venlo niet meer te overbruggen en met een 27-24 nederlaag kwam voor de Venlose handbalsters een einde aan het Europese bekeravontuur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen