Overslaan en naar de inhoud gaan

Europa's kleinste dj blijft mikken op grote vrouwen-WK-hit

Geplaatst opdonderdag 20 juni 2019 - 16:57

DJ Timmie Tirol uit Swolgen waagt opnieuw een poging de hitlijsten te veroveren met een voetbalnummer.

Tevergeefs probeerde Timmie twee jaar geleden al muzikaal mee te liften op het succes van de Oranjeleeuwinnen, nu met dit WK krijgt een tweede kans. Zijn nummer is al opgepikt door radio538 en Voetbal International.

Eerste poging
De zelfverklaard kleinste dj van Europa was met John de Bever een van de weinige artiesten die twee jaar geleden een voetbalplaat maakte. Hij had er weinig succes mee, al draaide hij het wel op de huldiging van Lieke Martens "Bij elk mannen-WK bracht iedereen een
voetbalplaat uit. Het verbaasde me dat dit bij de vrouwen niet gebeurde. Maar nu zie je dat bijna iedere artiest een voetbalplaat voor de leeuwinnen maakt."

Opgefrist
Het twee jaar oude nummer is opgefrist, ingekort en zit een nieuwe beat onder. "Even een minuut knallen", zoals hij zelf zegt. Zijn droom is dat zijn nummer gedraaid wordt als Nederland scoort of misschien zelfs wereldkampioen wordt.

Tim volgt de wedstrijd van donderdagavond in de kroeg in Swolgen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen