Overslaan en naar de inhoud gaan

Europa's kleinste dj blijft mikken op grote vrouwen-WK-hit

Geplaatst opdonderdag 20 juni 2019 - 16:57

DJ Timmie Tirol uit Swolgen waagt opnieuw een poging de hitlijsten te veroveren met een voetbalnummer.

Tevergeefs probeerde Timmie twee jaar geleden al muzikaal mee te liften op het succes van de Oranjeleeuwinnen, nu met dit WK krijgt een tweede kans. Zijn nummer is al opgepikt door radio538 en Voetbal International.

Eerste poging
De zelfverklaard kleinste dj van Europa was met John de Bever een van de weinige artiesten die twee jaar geleden een voetbalplaat maakte. Hij had er weinig succes mee, al draaide hij het wel op de huldiging van Lieke Martens "Bij elk mannen-WK bracht iedereen een
voetbalplaat uit. Het verbaasde me dat dit bij de vrouwen niet gebeurde. Maar nu zie je dat bijna iedere artiest een voetbalplaat voor de leeuwinnen maakt."

Opgefrist
Het twee jaar oude nummer is opgefrist, ingekort en zit een nieuwe beat onder. "Even een minuut knallen", zoals hij zelf zegt. Zijn droom is dat zijn nummer gedraaid wordt als Nederland scoort of misschien zelfs wereldkampioen wordt.

Tim volgt de wedstrijd van donderdagavond in de kroeg in Swolgen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen